سمپوزيوم انسولين درماني گام به گام

گردهمايي علمي "انسولين درماني گام به گام" در تاريخ پانزدهم مرداد ماه در پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم برگزار شد.

دکتر عادل جاهد به عنوان اولين سخنران اين سمپوزيوم به بيان اهداف کنترل ديابت تيپ 2 بر مبناي راهنماهاي انجمن هاي ديابت آمريکا و اروپا پرداخت. سپس دکتر ميترا نيافر عضو هيئت علمي دانشگاه تبريز در ارتباط با اهميت هيپوگليسمي و انتخاب سطح متعارف انسولين پايه سخنراني کرد.

در بخش دوم اين گردهمايي گام هاي بعدي انسولين تراپي و توضيحاتي در مورد انسولين غير ناشتا به ترتيب توسط آقايان دکتر جاهد و دکتر حسين دلشاد ارائه شد و سپس دکتر روشن ضمير استاد دانشکده داروسازي به شکل جامع در خصوص داروهاي بيوسيميلار، نحوه توليد آنها و مقايسه آن با ساير انواع دارو پرداخت.

سپس پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در سه گروه کارگاهي تقسيم و به بررسي موارد بيماري و بحث آنها پرداختند.